Prozori

Ukoliko želite prozore koje je moguće dobiti u bilo kojim dimenzijama, modernih, ravnih i glatkih linija, u boji po izboru, tada je pvc ili aluminijumski prozor pravo rešenje za Vas.

ALUMONT BMB Vam nudi izradu prozora od PVC ili ALU profila različitih proizvođača, sa nekoliko različitih svojstava. Čvrstoća, toplotna izolacija i zaštita od buke su ono što svaki PVC prozor mora nuditi, sve ostalo je moguće ugraditi i nadodati. Sistemi sa nekoliko komora i brtvi osiguravaju da svojstva prozora budu kvalitetna, a zatvaranje i zaključavanje na nekoliko tačaka osigurava Vas od provala i nasilnog otvaranja prozora.

Prozore proizvodimo kao jednokrilne, dvokrilne ili kao fiksne elemente bez mogućnosti otvaranja. Dvokrilni prozori imaju opciju sa fiksnim stubom ili sa lažnom prečkom.

Na osnovu našeg desetogodišnjeg iskustva, izdvajamo Vam iz asortimana prozore od REHAU PVC materijala, koji vam garantuju dugoročan kvalitet, odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Za vise informacija o karakteristikama PVC prozora možete pogledati u delu o materijalima koje koristimo.