O nama

“ALUMONT BMB” D.O.O.  je osnovan 2004 godine kao firma čija je osnovna delatnost proizvodnja i prodaja aluminijumske stolarije. Zahvaljujući dinamičnom razvoju, proširen je proizvodni pogon,i kupljene su savremene mašine za proizvodnju PVC stolarije. Za 10 godina ALUMONT BMB je uspeo se pozicionira  kao firma čiji je prioritet visok kvalitet uz pristupačne cene.

Firma raspolaže sa proizvodnim kapacitetom i izložbenim delom u Temerinu . ALUMONT BMB Vam pruža priliku da se lično upoznate sa kvalitetom i prednostima koje Vam nudimo u našim prostorijama. U razgovoru sa stručnim osobljem i pregledom preseka pozicija, za kratko vreme pružamo Vam mogućnost izrade ponude prema Vašim potrebama.

kancelarija1           kancelarija2

Korišćenjem vrhunskih materijala, isključivo REHAU programa, i dugogodišnje iskustvo u ugradnji PVC stolarije od preko decenije, omogućava nam da svojim partnerima ponudimo vrhunski kvalitet usluge.

Na REHAU program nudimo garanciju od 10 godina!

Kako su zadovoljni kupci osnova našeg uspeha, u okviru ponude pružamo Vam mogućnost projektovanja i izrade PVC i Aluminijumske stolarije:

  • Prozori
  • VrataPortali
  • Klizna I harmonika vrata
  • Alubond fasade
  • Polustrukturalne I strukturalne fasade

Smatramo da samo kvalitet stvara kvalitet, pa shodno tome u proizvodnji PVC i Aluminijumske stolarije koristimo isključivo mašine koje ispunjavaju visoke standarde kvaliteta i bezbednosti. U pitanju su savremene nemačke mašine marke URBAN I ELUMATEC koje obezbeđuju najvišu pouzdanost, maksimalnu preciznost I efikasne performanse u svakodnevnoj primeni.

Najvažniji kapital u  ALUMONT BMB – u je njegov stručni kadar. Kako bismo obezbedili kontinuiran rast datog kapitala, ulažemo u edukaciju i stručno osposobljavanje naših zaposlenih. Kao posledica toga, možemo da se pohvalimo brojnim seminarima na kojima smo prisustvovali u zemlji i inostranstvu, i dobijenim sertifikatima.